ASBIS devine partener Logitech

asbis devine partener logitech

ASBIS devine partener Logitech

Incepand cu 1 Aprilie 2015, ASBIS devine partener Logitech, mai exact distribuitor oficial pentru perifericele Logitech in Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Bosnia si Herzegovina, Serbia si Cipru.

“Cooperarea cu Logitech inceputa anul trecut in Cehia, Slovacia si Ungaria s-a dovedit un real succes si s-a concretizat in vanzari foarte bune. Suntem incantati sa extindem aceasta colaborare si in alte sapte tari si suntem convinsi ca vom beneficia de aceleasi rezultate foarte bune. Ne dorim sa avem o colaborarea fructuoasa si de lunga durata cu Logitech”, a declarat Vladimir Linkevich, ASBIS MPLM accessories.

Logitech este unul dintre marii lideri pe piata de periferice pentru computere si tablete, fiind fondata in 1981, primul produs lansat fiind un mouse, un dispozitiv periferic prioritar pentru utilizarea unui PC. Compania se mai remarca prin produse cu sau fara fir, dar si prin produsele destinate pasionatilor de gaming, urmate de tastaturi, mouse, microfoane, boxe, casti, camere web.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *