Terminalele Motorola Moto 2013 vor primi direct Android 5.1 Lollipop

motorola moto 2013

Smartphone-urile Motorola Moto 2013 vor primi direct actualizarea Android 5.1 Lollipop

Terminalele Motorola Moto 2013 asteapta de o lunga perioada de timp sa “guste” din actualizarea Android 5.0 Lollipop. Nu s-a intamplat nimic pana acum, insa un post pe Google+ din partea lui David Schuster, cel responsabil cu actualizarile software globale la Motorola Mobility a spus ca actualizarea Android 5.0.2 este in teste pentru terminalele Motorola Moto 2013, mai exact Moto X, Moto E si Moto G 4G LTE in cateva regiuni. Mai mult, acesta a declarat ca versiunea Android 5.1 este de asemenea in teste, astfel ca echipa face efortul ca toate terminalele Motorola Moto 2013 sa primeasca direct actualizare de la KitKat la 5.1 Lollipop.

As some of you might know, we’ve been testing Lollipop 5.0.2 upgrades on Moto X (1st Gen), Moto E (1st Gen) and Moto G with 4G LTE (1st Gen) in several regions. In parallel we have started testing Lollipop 5.1 which was recently released by Google. Given the improvements in Lollipop 5.1, we have decided to move all efforts to upgrade these devices directly from KitKat to Lollipop 5.1.

Daca va intrebati cand va incepe aceasta operatiune, ei bine nu s-a mentionat nimic, asa ca utilizatorii acestor terminale s-ar putea sa mai astepte o perioada de timp pana vor beneficia de noua versiune de sistem de operare Android.

sursa

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *