SmartphonesStiri

Sony E6553 Xperia Z4 apare intr-o serie de fotografii

Sony E6553 Xperia Z4

Cei care urmaresc cu mare atentie ce se intampla in industria mobila, stiu, ca in cadrul Mobile World Congress 2015, desi Sony era asteptat sa lanseze varful de gama Xperia Z4, acest lucru nu s-a intamplat, lansand in schimb cea mai subtire si mai usoara tableta de 10 inci din lume, Xperia Z4 Tablet, amanand debutul smartphone-ului flagship pentru finalul acestei luni, sau inceputul lunii viitoare.

Deja am vazut doua presupuse imagini de presa cu Xperia Z4, precum si specificatiile sale publicate pe un site specializat pe teste benchmark, insa, nu si fotografii reale cu acest smartphone.

Ei bine, in acest weekend, au aparut si primele fotografii cu presupusul Sony E6553 Xperia Z4, care ne confirma, chiar daca neoficial, chipsetul Qualcomm MSM8994, adica procesorul pe 64-bit octa-core Snapdragon 810 tacat la frecventa de 2GHz.

e6553

De asemenea, Sony E6553 Xpeira Z4, va dispune de un ecran Full HD cu diagonala de 5.1 inci, 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern pentru stocare, camera foto principala de 20.7MP cu lentile G Lens si senzor Exmor RS IMX, si sistemul de operare Android, versiunea Lollipop.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!