Modelul LG G4 cu carcasa din piele, partial dezvaluit chiar de LG

Modelul LG G4 cu carcasa din piele

Mai sunt exact trei saptamani, pana pe data de 28 aprilie, atunci cand LG Electronics are programat evenimentul de lansare a smartphone-ului LG G4, eveniment ce se va desfasura simultan in 6 capitale de pe glob (Londra, New York, Paris, Istanbul, Singapore si Seul). Se zvoneste, ca nu va fi singurul model, si ca va fi insotit de un model cu ecran curbat, care ar putea purta denumirea G4 Curve.

Astazi, LG Mobile a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine de fundal, in care apare partial LG G4 cu carcasa din piele. Aceasta imagine, ne confirma, faptul ca telefonul va beneficia de o camera foto bazata pe acelasi sistem LASER autofocus, ca si LG G3, iar pe langa aceasta caracteristica putem observa si noul design al Rear-key-ului, acel combo de butoane care include (tastele de volum, care mai au si functie pentru fotografiere si butonul de pornire, oprire, standby).

Din punct de vedere tehnic, G4, ar putea fi dotat cu un ecran cu diagonala de 5.5″ si rezolutie Quad HD (2560 x 1440 px), procesor octa-core Snapdragon 808 cu acceleratorul grafic Adreno 418, 3GB memorie RAM si 32GB ROM (spatiu intern). De asemenea, camera principala va beneficia de un senzor de 16MP, nu va lipsi noua interfata LG UX 4.0 si sistemul Android 5.0 Lollipop.

Conform zvonurilor varianta G4 Curve va dispune de afisajul de tip P-OLED (Plastic OLED), la fel ca si G Flex si G Flex 2.

sursa

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *