HBO GO disponibil in reteaua RCS&RDS, din 9 aprilie

HBO GO

Din data de 9 aprilie, clientii RCS&RDS care detin un abonament de televiziune Digi TV si/sau de Internet Digi Net optand pentru una dintre extraoptiunile HBO sau HBO Maxpak, vor avea posibilitatea de a accesa nelimitat la continutul video disponibil prin platforma HBO GO (serviciu video online).

Cu HBO GO, clientii au acces nelimitat la programele favorite pe PC, smartphone, tableta si anumite modele de smart TV. Pot urmari tot ceea ce le place la HBO, inclusiv productii originale HBO, filme de succes, seriale de comedie si toate episoadele celor mai bune seriale HBO: “True Blood”, “Urzeala tronurilor”, “Imperiul din Atlantic City”, “Anturaj”, “Clanul Soprano”, “Totul despre sex”, “Cartelul crimelor”,  dar si materiale speciale din culisele acestor productii.

HBO GO le ofera abonatilor sai:

  • Peste 2000 de ore de continut: seriale, filme de top, documentare si programe speciale
  • Optiunea de a-si crea un playlist personalizat cu ajutorul caruia urmaresc cand doresc toate programele favorite.
  • Posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
  • Episoade difuzate inainte de premiera la TV
  • Continut actualizat zilnic, disponibil timp de cel putin patru saptamani

Incepand din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraoptiunilor HBO si HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei care opteaza incepand de astazi pentru una dintre cele doua extraoptiuni. Noile tarife pentru extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regasi in facturile clientilor emise pentru luna mai, 2015.

Cresterea tarifelor este cauzata de fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special raportat la dolarul american. Compania  RCS & RDS isi asigura clientii ca depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii si se preocupa sa imbunatateasca permanent calitatea serviciilor, precum si sa mentina tarifele la valori cat mai accesibile.

Pretul extraoptiunii HBO (HBO si HBO HD) va costa 13 lei/luna (TVA inclusa) si cel al extraoptiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax), 14 lei/luna (TVA inclusa).

Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (TVA inclusa), iar cele la Digi TV cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (TVA inclusa).

In cazul extraoptiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit isi vor pastra pretul de 14 lei/luna (TVA inclusa), iar cele la Digi TV cablu digital vor creste cu 4 lei/luna (TVA inclusa).

Clientii care nu sunt de acord cu aceasta modificare au dreptul sa renunte la extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak fara plata vreunei despagubiri, in termen de 30 de zile de la momentul intrarii in vigoare a noilor tarife.

Pe langa continutul variat si libertatea pe care o asigura aplicatia HBO GO, abonatii se bucura si de o imagine excelenta, dar si de o metoda foarte simpla de inregistrare. Abonatii trebuie sa isi activeze serviciul HBO in contul de client Digi Care, iar aplicatia va genera un cod PIN. Crearea contului pentru aplicatia HBO GO se va face pe site-ul www.hbogo.ro (dupa activarea in Digi Care), pe baza numarului unei facturi Digi, emisa in ultimele 6 luni si cu codul PIN generat dupa activarea in Digi Care. Dupa crearea contului, clientul se va putea autentifica pe baza adresei de email si a parolei alese chiar de el.

Pentru dispozitivele mobile, aplicatia HBO GO poate fi descarcata gratuit din AppStore sau GooglePlay.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x