Quickmobile primeste precomenzi pentru Apple Watch

Quickmobile primeste precomenzi pentru Apple Watch

Incepand de astazi, Quickmobile primeste precomenzi pentru Apple Watch, poate unul din cele mai asteptate si mai dorite smartwatch-uri de anul acesta. Ceasul inteligent este afisat pe site-ul www.quickmobile.ro in toate cele 3 variante la preturi cuprinse intre 1.849,90 lei si 5.799,90 lei pentru modelele Watch Sport si Watch, in timp ce preturile pentru Watch Edition, varianta de lux placata cu aur de 18k, variaza intre 49.999,90 lei si 79.999,90 lei.

„Ceasul celor de la Apple este cu siguranță cel mai râvnit produs al începutului de an și ne bucurăm că le putem oferi românilor ocazia de a-l achiziționa în același timp cu pasionații de tehnologie din țări precum Statele Unite, Anglia sau Franța.Prețurile sunt aliniate magazinelor Apple Store din Europa, cu mici diferențe în funcție de TVA practicată în fiecare țară”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Modelul Watch Sport, cu carcasă din aluminiu, geam protector mineral și brățări din cauciuc sintetic, este disponibil în mai multe variante de culoare, în timp ce versiunea Watch are carcasă din oțel inoxidabil, curea din piele sau metalică și geam din safir. Ambele modele sunt disponibile atât în varianta de 38 mm, cât și de 42 mm.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele iPhone și oferă interfeţe NFC, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru inițierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum și integrarea cu aplicația Siri.

infografic_ceas

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *