Top 5 caracteristici pe care un smartwatch trebuie sa le indeplineasca

smartwatch

Moto 360 cu Android Wear si fata de ceas personalizata cu logo-ul Gadget Talk Romania.

Acum ca a intrat si Apple in hora smartwatch-urilor cu al sau Apple Watch, lucrurile devin tot mai interesante, in special pentru noi, cei care ne dorim un astfel de gadget, deoarece avem de unde alege, iar competitia acerba duce la evolutie tehnologica si satisfactie clientului.

Astazi vom parcurge un Top 5 caracteristici pe care un smartwatch, din punctul nostru de vedere, e esential sa le indeplineasca.

Top 5 caracteristici esentiale:

  1. Design / Cadran rotund
  2. Baterie
  3. Protectie la apa (transpiratie), praf, impacturi.
  4. Management simplus si rapid (eficient) al aplicatiilor, software-ului
  5. Customizare (interfata grafica, fete de ceas)

Urmariti prezentarea noastra video realizata cu sprijinul partenerului Quickmobile si, cu ajutorul smartwatch-ului Motorola Moto 360, care are la baza platforma Android Wear si pe care il gasiti in oferta magazinului de retail.

Daca considerati ca ar mai trebui adaugate si alte caracteristici la aceasta lista, va rugam sa ne comunicati acest lucru, iar daca aveti completari de facut la cele 5 caracterstici alese de noi, la fel, expuneti-va parerea in sectiunea de comentarii, pentru a ne ajuta sa stabilim care sunt caracteristiciile esentiale ale unui smartwatch. Multumim!

P.S. Cei ce doresc o fata de ceas customizata pentru smartwatch-ul personal cu Android Wear, va rugam sa ne contactati pentru detalii, deoarece am putea sa va ajutam in acest sens.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *