LG pregateste un nou smartphone flexibil, unul mult mai Sci-Fi

bratara

Va mai amintiti acele bratari din copilarie, pe care le cumparam de la balciuri, care aratau ca o limba colorata de se infasura pe mana? Ei bine, ceva de genul acesta va arata unul din smartphone-urile viitorului.

LG a inaintat recent un dosar pentru inregistrarea unei noi marci la OSIM-ul american, iar in acest dosar apar cateva schite ale unui smartphone flexibil prototip, total diferit de seria G Flex. Noul model s-ar plia pe incheietura mainii, la fel ca acele bratari de jucarie din copilarie (foto sus), diferenta e ca, acest prototip de smartphone flexibil (vezi schita jos), va putea fi utilizat in urmatorii ani, ca un telefon mobil inteligent. Cel putin asta isi doreste LG Electronics.

Screenshot (374)

Intr-un studiu de piata recent, se arata, ca telefonul mobil va fi principalul gadget utilizat pentru conectarea la Internet pana in anul 2020. Aceste cifre sunt deja vizibile in statistica site-urilor, Gadget Talk inclusiv, website accesat tot mai des de pe mobil sau tableta, in defavoarea laptopului sau a PC-ului.

Pana la debutul unui astfel de smartphone flexibil, parca rupt din filmele stiintifico-fantastice, LG va lansa in aproximativ doua saptamani varful de gama G4, pe 2015.

Credeti ca un astfel de smartphone extrem de flexibil, va prezenta o atractie pentru public? Asteptam parerile voastre in sectiunea de comentarii.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *