Ceasurile Android Wear primesc actualizare de software importanta

Ceasurile Android Wear primesc actualizare

Bazata pe cel mai utilizat sistem de operare mobil din lume, platforma Android Wear este singura care ofera utilizatorilor sai, posibilitatea de a-si customiza smartwatch-ul, sau cel putin fata lui, pana in cele mai mici detalii.

La inceputul acestei saptamani Google Inc a anuntat ca in urmatoarele saptamani toate ceasurile Android Wear primesc actualizare de software, si este o actualizare destul de importanta, deoarece aduce o serie de imbunatatiri, dar si noutati.

Ceasurile Android Wear primesc actualizare:

In primul rand nu va mai fi nevoie sa va faceti griji ca nu sunteti in raza de semnal Bluetooth, deoarece dupa actualizarea de software veti putea tine smartwatch-ul cu Android Wear conectat la smartphone prin WiFi (presupunand ca ceasul are inclus wireless).

Apoi, Google aduce functia ‘Always-on’ pentru ceasurile care nu mentin ecranul aprins, pentru ca utilizatorul sa poata vedea ora exacta sau urmari continutul anumitor aplicatii. Compania a reusit sa optimizeze platforma pentru a nu consuma prea multa energie din baterie pentru aceasta functie Always-on (ecran aprins tot timpul).

tap-contacts

O alta functie utila, va fi aceea de a rasuci incheietura mainii pentru a efectua o comanda de scroll in aplicatii, atunci cand mainile sunt ocupate cu alte activitati. De asemenea, pentru a accesa lista de aplicatii, contacte sau  Google Now (comenzile vocale), prin noua actualizare de software, le vom putea accesa foarte usor si rapid printr-un simplu tap pe mijlocul ecranului (vezi gif mai sus).

Toate ceasurile Android Wear primesc actualizare de software (7 la numar), primul pe lista este modelul LG Watch Urbane, urmat apoi de celalalte: Moto 360, Huawei Watch, LG G Watch R, Asus ZenWatch, etc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *