Striga ‘Yuppi!’ alaturi de prietenii tai, si poti castiga un smartphone Evolio!

wp_20150420_18_04_24_pro

Fiindca stim ca se apropie 1 Mai (o zi de concediu oferita prin lege, pe care lumea o sarbatoreste in general printr-o iesire la iarba verde), zi din care NU poate lipsi tehnologia actuala, deoarece reprezinta un moment prielnic pentru recreere si imortalizare a clipelor dragi voua. Astfel, Gadget Talk Romania in parteneriat cu Evolio, va ofera posibilitatea de a castiga un smartphone Yuppi.

Pentru a intra in concurs, trebuie sa urmati cativa pasi simpli:

  1. Inscrie-te la Newsletter
  2. Abonează-te la canalul nostru de pe YouTube
  3. Impartaseste acest articol cu colegii si prietenii tai de pe Facebook prin TAG-uirea lor, in special pe cei cu care probabil ca vei petrece ziua de 1 Mai (fiecare prieten tag-uit in plus conteaza si contribuie si el automat la dezvoltarea frumoasei noastre comunitati)
  4. Confirma primii trei pasi printr-un comment pe postarea cu concursul afisata pe pagina noastra de Facebok, si-apoi esti automat calificat pentru tragerea la sorti de Vineri, 1 Mai (Extragerea se va efectua cu ajutorul siteului www.random.org).

Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de concurs, va rugam, sa ne contactati! Pentru mai multe detalii despre termenii si conditiile concursurile organizate de Gadget Talk Romania, gasiti aici.

Nu uitati!! Numai impreuna suntem o comunitate de prieteni si utilizatori de gadgeturi, ce ne putem ajuta la identificarea si solutionarea diferitelor probleme tehnice, pe care le intampinam zi de zi pe tableta, smartphone, laptop sau oricare alt gadget preferat.

Update: Castigatoarea smartphone-ului Evolio Yuppi este — Penciuc Carmen-Elena din Navodari.

Screenshot (397)

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *