SmartphonesStiri

Xiaomi Mi 4i, anuntat oficial in cadrul unei conferinte de presa in India

xiaomi mi 4i

Xiaomi Mi 4i, noul smartphone accesibil lansat de compania chineza

Pe piata de smartphone-uri si tablete exista numeroase companii de origine chineza, printre care si Xiaomi, o companie care se remarca prin lansarea unor terminale cu performante deosebite la preturi accesibile. Printre terminalele acestora se afla si Xiaomi Mi 4i, terminal anuntat oficial in cadrul unei conferinte de presa in New Delhi, India.

Astfel, specificatiile terminalului Xiaomi Mi 4i sunt reprezentate de un ecran de 5 inch cu rezolutie FullHD (1920 x 1080 pixeli), alaturi de a 2-a generatie de CPU octa-core 64-bit Snapdragon 615. Capacitatea de stocare interna este de 16GB, iar la capitolul fotografie acesta dispune de o camera foto pe spate de 13 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli. Xiaomi Mi 4i are o grosime de 7.8mm si o greutate de doar 130 grame. Bateria este de 3120 mAh si ruleaza Android Lollipop, fiind primul terminal Xiaomi cu noul sistem de operare Android.

Smartphone-ul se va lansa pe piata pe data de 30 Aprilie si este dedicat pietei indiene, insa modelul va fi disponibil si in alte regiuni, insa acestea nu sunt mentionate. Pretul acestuia este de doar $205.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!