Lansarea Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL in Romania

Lansarea Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL

Luni, 27 aprilie, a avut loc debutul oficial al telefoanelor Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL pe piata din Romania, aceleasi telefoane anuntate pe 1 martie la Mobile World Congress 2015, in Barcelona, care ofera putere mai mare de procesare de date, productivitate crescuta prin intermediul experientelor integrate Microsoft Office, stocare de date OneDrive si conectivitate rapida 4G.

Evenimentul a avut loc in La Bonne Bouche din Centrul Vechi si l-a avut ca gazda pe domnul Rossen Petkov, managerul general al Microsoft Mobile Devices and Services pe Romania si Balcani.

“Oamenii caută un dispozitiv care să le aducă mai multă flexibilitate în schimbarea facilă între perioadele de lucru şi perioadele de distracție, fără să fie nevoiți să facă operațiuni prea complicate”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani. “Lumia 640 menţine utilizatorii pregătiţi pentru orice, prin intermediul întregii game de experienţe Microsoft – incluzând Cortana (în anumite pieţe), Office şi OneDrive – de care utilizatorii de Lumia s-au obişnuit să dispună chiar de la scoaterea dispozitivului din ambalaj, conectivitate rapidă 4G, un ecran superb de 5″ şi o baterie cu durată lungă de viaţă.”

Lumia 640 este dotat cu ecran de 5 inci si rezolutie 1280 x 720 pixeli, in timp ce Lumia 640 XL are un ecran ceva mai mare, de 5.7 inci. Telefoanele sunt echipate cu procesoarele quad-core Snapdragon 400 de 1.3GHz (pe varianta 3G), Snapdragon 410 (varianta 4G LTE), ambele au 1GB memorie RAM si 8GB spatiu intern, dar si slot microSD inclus.

Cele doua modele dispun de o camera foto principala de 8MP cu lentila Carl Zeiss, iar camera frontala are un senzor de 5MP si dispune de un unghi larg de captura, creata pentru fanii selfie-urilor. Capacitatea bateriei telefonului Lumia 640 este de 2.500 mAh, iar a lui Lumia 640 XL de 3.000 mAh.

Vom actualiza acest articol cu pretul si magazinele / operatorii telecom care il vor comercializa in Romania.

Update: Microsoft Lumia 640 este disponibil in oferta magazinului de retail eMAG la un pret ce variaza intre 650 si 980 lei. Cu putin noroc, il puteti achizitiona la promotie cu 200 lei mai ieftin.

Au contribuit la acest articol: Alexandra Tudorache (galerie foto), Florin Popovici (text si editare). 

2 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *