Nokia neaga zvonurile care spuneau ca, ar putea produce telefoane mobile in viitorul apropiat

nokia

sursa foto: The Guardian

La sfarsitul saptamanii trecute, au circulat o serie de zvonuri, care sugerau ca odata cu expirarea clauzei contractuale dintre Microsoft si Nokia, aripa care opereaza independent in acest moment – Nokia Technologies, ar lucra deja la o serie de dispozitive (telefoane si tablete) cu sistemul de operare Android, si care ar putea fi lansate in a doua jumatate a lui 2016.

Aceste zvonuri dadeau ca sursa unul dintre oamenii cu functie in executivul Nokia Network, Mike Dang (de la inceputul lunii aprilie sef pe China).

Intr-un comunicat de presa publicat Duminica, 26 aprilie, Nokia spune ca “in prezent nu avem niciun plan de a produce telefoane pentru consumatori.”

Tot Nokia a mai spus ca, i-au fost atribuite in mod incorect comentarii pe acest subiect domnului Mike Dang, dar si ca toate zvonurile care au circulat saptamana trecuta in presa sunt false.

Mai jos gasiti in intregime declaratia facuta de Nokia ieri.

Nokia reaffirms it currently has no plans to manufacture or sell consumer handsets

SUNNYVALE, Calif. – Nokia notes recent news reports claiming the company communicated an intention to manufacture consumer handsets out of a R&D facility in China. These reports are false, and include comments incorrectly attributed to a Nokia Networks executive.

Nokia reiterates it currently has no plans to manufacture or sell consumer handsets. 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *