Allview Wi10N PRO, cea mai noua tableta cu tastatura fizica si Windows 8.1 Pro, a producatorului

Allview Wi10N PRO

Allview a anuntat astazi, 28 aprilie, Allview Wi10N PRO, o tableta cu Windows 8.1 insotita de un accesoriu de tip tastura, care permite transformarea dispozitivului intr-un laptop. Noul model este, de fapt, un upgrade al tabletei Wi10N, astfel, ca vine cu imbunatatiri pentru a asigura o performanta superioara.

“Acest device aduce beneficii multiple consumatorilor și companiilor. WI10N PRO vine cu îmbunătățiri față de modelul anterior WI10N și este ideal pentru afaceri. WI10N PRO este un device 2 in 1, ușor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel Atom, cu memoria RAM și spatiul de stocare duble față de modelul anterior” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview Wi10N PRO este utila atat in mediul de business, cat si acasa sau la scoala, deoarece imbina designul elegant cu performanta si utilitatea.

Tableta Allview Wi10N PRO dispune de un ecran IPS cu diagonala de 10 inci si rezolutie 1280 x 800 pixeli, este echipata cu un procesor quad-core Intel Atom Z3735G tacat la 1.83GHz, Intel HD Graphics, beneficiaza de 2GB memorie RAM, are 32GB spatiu de stocare intern (Flash), conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, baterie Li-Polymer de 6.000 mAh si doua camere foto.

Din punct de vedere software, tableta ruleaza sistemul Windows 8.1 Pro si vine impreuna cu 1TB spatiu in cloud pe OneDrive si pachetul Office 365 Mobile. De asemenea, sistemul de operare va putea fi actualizat la Windows 10 pana spre finele anului.

Noua tableta Allview WI10N PRO este disponibila incepand de Marti, 28 Aprilie, la pretul de 1099 lei direct de pe site-ul producatorului.

Vezi toata oferta de tablete Allview disponibile acum la magazinul eMAG.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *