Galaxy Alpha primeste actualizare Android 5.0.2

Galaxy Alpha primeste actualizare Android 5.0.2

Incepand de saptamana aceasta Samsung Electronics a inceput distribuirea unei actualizari de software care aduce versiunea Lollipop pe smartphone-ul Galaxy Alpha, dupa ce Galaxy Note 4 si Galaxy S5 au primit acest tratatment deja. Aceasta este vestea buna. Vestea, sa ii spunem proasta, e ca softul nu va fi disponibil in alte regiuni, decat in Coreea de Sud deocamdata.

Galaxy Alpha primeste actualizare Android 5.0.2:

Sud coreeni sunt primii utilizatori de Galaxy Alpha (model SM-G850), care se pot bucura de cea mai noua versiune de Android. Samsung in parteneriat cu cei trei mai operatori locali din Coreea de Sud, au inceput actualizarea primului smartphone cu adevarat premium, iar daca totul merge bine, in urmatoarele saptamani, poate luni (depinde si de cat de repede vor aproba operatorii telecom noul software) romanii, posesori de Alpha, vor beneficia la randul lor de versiunea Lollipop.

Ca noutati Alpha va beneficia de efectele vizuale aduse de proiectul Material Design, de un sistem imbunatatit de notificari, o autonomie mai buna a baterie, datorita faptului ca Android 5.0 este o versiune mult imbunatatita si mai bine optimizata, din punct de vedere al consumului de energie, insa nu va beneficia in intregime de TouchWiz UX-ul pe care il are Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge.

Actualizarea de software va fi disponibila prin Samsung Kies sau OTA (printr-o notificare de descarcare wireless).

Vom reveni cu detalii atunci cand va fi cazul, legat de distribuirea softului in Romania.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *