Samsung Galaxy Note II nu primeste Android 5.0 Lollipop

samsung galaxy note II nu primeste Android 5.0 Lollipop

Samsung Galaxy Note II nu primeste Android 5.0 Lollipop

Actualizarea Android 5.0 Lollipop reprezinta un mare interes in randul utilizatorilor de smartphone-uri, deoarece noul sistem de operare ofera o experienta noua, o performanta mai buna. Din pacate, nu toti vor avea sansa sa beneficieze de noua actualizare, deoarece anumiti producatori de smartphone-uri incarca resursele hardware cu propria interfata grafica. Recent, HTC a anuntat ca One Mini si One Mini 2 nu vor beneficia de noua actualizare. Acum se pare ca Samsung Galaxy Note II nu primeste Android 5.0 Lollipop.

Informatia vine de la pagina oficiala Samsung Gulf, ca raspuns la intrebarea unui utilizator. In prezent, Galaxy Note II beneficiaza de Android 4.4.2 KitKat. Simplul fapt ca in acest moment nu beneficiaza de Android 4.4.4 arata ca acesta are slabe sanse sa treaca la Android 5.0.

Oricum era si timpul ca dispozitivele mai vechi de 2 ani sa ramana fara suport software, Galaxy Note II fiind a 2-a generatie de phablet, iar in prezent exista si a 4-a generatie, adica Galaxy Note 4, iar in toamna acestui an ar trebui sa vedem si anuntul celei de-a 5-a generatii Galaxy Note.

Desi sansele ca Galaxy Note II sa beneficieze de Android 5.0 Lollipop sunt slabe, divizia Samsung Spania a publicat o postare pe Twitter in care reiese faptul ca o actualizare Lollipop pentru acest terminal este in progres, insa compania sud-coreeana o va lansa numai daca nu vor intampina probleme.

 

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x