Galaxy S6 Iron Man Edition se lanseaza in curand, in parteneriat cu Marvel

Galaxy-S6-Iron-Man

Galaxy S6 Iron Man Edition se va lansa in curand, in parteneriat cu Marvel Studios.

Samsung Electronics a incheiat un parteneriat strategic cu studiourile Marvel, in urma caruia, au iesit deja pe piata cateva clipuri de promovare ‘Assemble Partea 1 si 2‘pentru gadgeturile producatorului, si in care, apare personajele Marvel alaturi de sportivi precum fotbalistul Lionel Messi, ciclistul Cancellara si altii.

Acest proiect mai include lansarea unei editii limitate de smartphone Galaxy S6 Edge si Galaxy S6 Iron Man Edition, precum si plasarea produselor Samsung Electronics in viitoarele productii Marvel, inclusiv in Avengers: Age of Ultron.

Samsung Galaxy S6 Iron Man Edition ar putea fi comercializat, inca de la finalul acestei luni (mai), sau cel tarziu de la inceputul lunii iunie, conform reporterilor publicatiei Korean Times, care au vizionat impreuna cu Lee Young-hee, sefa diviziei mobile din Coreea de Sud a companiei Samsung Electronics, filmul Razbunatroii: Sub semnul lui Ultron, intr-un cinema local.

Momentan nu avem informatii despre disponibilitatea Galaxy S6 Ege si Galaxy S6 Iron Man Edition pe piata din Romania si nici detalii despre pretul acestor modele, dar vom reveni cu detalii atunci cand va fi cazul.

Samsung a inceput comercializarea telefoanelor Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in peste 20 de tari la nivel global, si se asteapta sa vanda peste 70 de milioane de astfel de unitati.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *