Moto X 3rd Gen – Presupusa lista de specificatii, scursa pe internet

moto x 3rd gen

Moto X 3rd Gen – Specificatii scurse online

In prezent, Motorola este detinuta de compania chineza Lenovo. Pana acum, Google a facut o treaba buna, lansand smartphone-uri Motorola cu interfata stock Android, oferind o experienta mult mai buna fata de smartphone-urile care sunt incarcate la greu cu propria interfata grafica. Conform unor zvonuri, Moto X 3rd Gen ar putea fi un smartphone impresionant, devenind primul flagship Motorola lansat sub patronajul celor de la Lenovo.

Recent, o presupusa lista cu specificatiile Moto X 3rd Gen a fost publicata in mediul online. Specificatiile sunt chiar impresionante, insa nefiind ceva oficial, lucrurile s-ar putea schimba intre timp. Astfel, Moto X 3rd Gen ar avea un ecran de 5.2 inch cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440) si tehnologie Super AMOLED, SoC hexa-core Snapdragon 808, 4GB memorie RAM, 32/64GB memorie interna de stocare, alaturi de o camera frontala de 5 MP si una principala de 16MP cu tehnologie Clear Pixel. Sistemul de operare ar fi Android 5.1.1 Lollipop si ar avea o baterie cu capacitatea de 3280 mAh.

Analizand putin specificatiile, observam ca Moto X 3rd Gen s-ar putea numara printre putinele smartphone-uri cu o memorie RAM de 4GB, primul smartphone fiind Asus Zenfone 2, urmat apoi de Lenovo K80. Apoi, procesorul Snapdragon 808 este ca cel de pe flagshipul recent lansat, LG G4. De ce nu Snapdragon 810? Ei bine, se pare ca problemele cu supraincalzirea persista. Chiar si asa, aceste specificatii sunt sub forma de zvon, deci trebuie tratate ca atare. Un anunt oficial privind lansarea Moto X 3rd Gen am putea vedea in aceasta toamna.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *