Galaxy Tab 4 10.1 primeste Android 5.0 Lollipop

galaxy tab 4 10.1 primeste Android 5.0

Galaxy Tab 4 10.1 primeste Android 5.0

Sud-coreenii de la Samsung au inceput sa distribuie mult asteptata actualizare Android 5.0 si pe tablete. Acum este in centrul atentiei gama de tablete Galaxy Tab 4, lansata in urma cu un an, formata din 3 modele cu ecranul de 7, 8 si 10.1 inch, insa doar modelul de 10.1 inch este momentan norocos. Astfel, Galaxy Tab 4 10.1 primeste Android 5.0 Lollipop.

Actualizarea aduce direct versiunea Android 5.0.2, oferind o experienta noua. O interfata grafica schimbata, insa nu in totalitate datorita TouchWiz UI, insa performanta este principalul element care sufera o imbunatatire, Android Lollipop fiind un sistem de operare mai fluid. Revenind la aspect, Android 5.0.2 Lollipop aduce un nou task manager, un centru de notificari interactiv, alaturi de un lockscreen diferit si multe alte caracteristici.

Samsung a inceput distribuirea actualizarii inca de joi, prin intermediul OTA. Astfel, in orice moment ar trebui sa va apara o notificare de actualizare, iar daca nu, pentru a vedea daca Galaxy Tab 4 10.1 primeste Android 5.0, tot ce trebuie sa faceti este sa verificati manual.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x