Swatch lucreaza la o baterie care sa ofere pana la 6 luni autonomie smartwatch-urilor

Swatch

foto credit: Ibtimes

Swatch a anuntat prin vocea sefului companiei, ca pregateste lansarea unei baterii cu autonomie de pana la 6 luni de zile, fara a necesita incarcare.

Compania Swatch se pregateste de introducerea unei baterii care sa ofere o autonomie mult mai mare smartwatch-urile actuale, pana la 6 luni de zile, fara a necesita incarcare.

Conform declaratiei oferite de CEO-ul grupului Swatch, domnul Nick Hayek, unei publicatii locale elvetiene, aceasta baterie va intra pe piata de anul viitor (2016.

“Oricine dezvolta o baterie pentru smartwatch, care nu necesita incarcare timp de 6 luni de zile, are un avantaj in aceasta industrie” a declarant Hayek intr-un interviu acordat publicatiei elvetiene Handelszeitung.

Hayek a mai adaugat ca “in prezent lucram cu grupul Belenos si producatorul de baterii Renata, pentru ca, incepand de anul viitor, sa intram pe piata cu o baterie revolutionara, nu doar pentru smartwatch-uri, cat si pentru automobile.”

Swatch si-a anuntat intentiile de a contracara ofensiva Apple Watch pe acest segment de piata, inca din luna martie, anuntand ca va integra o serie de chip-uri care le vor permite viitorilor client de ceasuri Swatch, sa efectueze plati electronice la fel ca prin Apple Pay.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
GadgetWorld

6 zile autonomie nu inseamna mare lucru, chiar si romanii de la Vector au anuntat ca vor avea o autonomie de 30 de zile.

0
Would love your thoughts, please comment.x