Imagine Samsung Galaxy Tab S2 publicata online

imagine galaxy tab s2

O imagine Samsung Galaxy Tab S2 publicata online

Cu cateva zile in urma, cateva zvonuri aduceau in centrul atentiei Galaxy Tab S2, noua tableta de la Samsung, care, conform zvonurilor ar urma a fi lansata luna viitoare, adica Iunie. Mai mult, cateva specificatii au fost dezvaluite, insa astazi prima imagine Samsung Galaxy Tab S2 a fost publicata online de @Onleaks, un utilizator de pe Twitter.

Astfel, dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus, Samsung Galaxy Tab S2 va avea un design alcatuit din metal, marginile fiind asemanatoare cu flagship-ul Galaxy S6. Privind tableta in modul portrait, pe partea laterala dreapta se observa butonul de ‘Power’ si Volume -/+, iar mai jos doua sloturi ce par a fi pentru SIM si cardul microSD, deci modelul din imagine ar fi 4G LTE.

Aceasta prima imagine Samsung Galaxy Tab S2 pare destul de plauzibila, insa trebuie tratata sub forma de zvon, deoarece produsul final ar putea diferi fata de ceea ce ati vazut in acesta fotografie. Mai multe ar trebui sa aflam luna viitoare, daca zvonurile privind lansarea sunt adevarate.

 

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x