RCS&RDS mareste gratuit viteza la internet pentru clientii Digi Net

rcs&rds mareste gratuit viteza la internet

RCS&RDS mareste gratuit viteza la internet

Se pare ca si anul acesta RCS&RDS mareste gratuit viteza la internet pentru clientii Digi Net, fiind a 2-a oara cand are loc o astfel de schimbare majora cand vine vorba de marirea vitezei la internet fara niciun cost.

Astfel, incepand cu 14 Mai 2015, RCS&RDS mareste gratuit viteza la internet pentru persoanele fizice care sunt clienti Digi Net si introduce si 4 canale HD in grila de programe, gratuit si fara vreo obligatie contractuala, si anume: Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD si Cinemax HD. (HBO Comedy HD si Cinemax HD necesita activarea extraoptiunii HBO sau HBO MaxPack). Aceste canale HD vor fi disponibile doar prin cablu, nu si satelit.

O schimbare notabila este abonamentul Digi Net Fiberlink 200 care va deveni Digi Net Fiberlink 300, fara schimbarea tarifului, beneficiind de viteze mai mari de download si upload.(300Mbps download/100Mbps upload). Clientii care au abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de download pana la 100Mbps, iar viteza de upload va creste de la 30Mbps pana la 100Mbps.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 ofera o viteza de download de pana la 500 Mbps si upload de pana la 200Mbps, insa cea mai mare viteza la internet din Romania este oferita de pachetul Digi Net Fiberlink 1000, unde viteza de download ajunge pana la 1000Mbps, iar cea de upload pana la 200Mbps.

Preturile abonamentelor la internet sunt cuprinse intre 29 si 55 lei/luna (TVA inclus).

Clientii noștri sunt obișnuiți cu strategia companiei de a îmbunătăți permanent oferta de servicii și în același timp de a menține prețuri avantajoase și adaptate puterii de cumparare din România. Știm că viteza este importantăși, de aceea, vom continua să investim în evoluția tehnologiei pentru a le asigura clienților noștri, cea mai stabilă conexiune la internet.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Continuăm strategia de a le oferi clientilor noştri continut diversificat şi relevant, pentru a satisface preferinţele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienţilor noştri cand vizionează producţiile cinematografice oferite de AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, dar şi atunci când urmăresc cu emoţie cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale.” a adaugat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Preturile la abonamentele Digi TV digital incep de la 29 lei (TVA inclus), oferind o grila de programe de peste 100 de canale. In serviciile de televiziune digitala si satelit se gasesc pana la 27 de canale HD, iar pretul si numarul canalelor variaza in functie de pachetul servicii optat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.