Mio Spirit 7500 LM vine cu cel mai performant procesor de pana acum

Mio Spirit 7500 LM

Mio Technology anunta un nou GPS, modelul Mio Spirit 7500 LM, dotat cu un procesor MStar MSB2531 de 800 MHz pentru o navigare mai rapida si usoara. In fapt, Mio Spirit 7500 LM este GPS-ul cu cel mai performant procesor de pana acum din portofoliul producatorului.

„GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat în mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria. – „Așadar, ne-am concentrat pe îmbunătățirea modului în care GPS-ul ghidează șoferii către destinație, dar și pe experiența generală de utilizare a navigatorului.”

De asemenea, Mio Spirit 7500 LM beneficiaza de serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa primeasca pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-ului. Software-ul GPS-ului Mio Spirit 7500 LM este administrat de o noua platforma imbunatatita, respectiv sistemul Phoenix, versiunea 1.8, ce eficientizeaza reactia de raspuns a interfetei de navigare, pentru o calatorie la volanul masinii fara surprize.

„Acest serviciu este în continuare un punct forte pentru utilizatorii finali, care își pot actualiza absolut gratuit hărțile instalate pe GPS. În plus, Mio 7500 LM vine cu multe funcții indisponibile pe sistemele de navigație integrate în autoturisme, precum capacitatea de învățare a stilului de condus al utilizatorului, dar și folosirea informațiilor colectate de la alți șoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât șoferii să călătorească mai rapid şi mai eficient”, adaugă Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este disponibil pe piata din Romania la pretul recomandat de 589 lei si este disponibil in oferta magazinului de retail eMAG.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x