Evolio ofera reduceri de pana la 40% la gadgeturi, in acest weekend [15 – 17 Mai]

IMG 20150504 154334436

In acest weekend produsele Evolio au cele mai mici preturi de pana acum. In intervalul 15 – 17 mai, Evolio reduce preturile pentru tablete, smartphone-uri si GPS cu peste 40%. Au un pret promotional chiar si cel mai recent lansate produse ale companiei, precum smartphone-ul Yuppi sau tableta GO Fun.

Smartphone-ul M4 Magic beneficiaza in continuare de reducerea de 100 de lei la pre-comanda, fiind in continuare cel mai accesibil telefon al unui brand romanesc cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Smartphone-ul se remarca prin echiparea cu sistemul audio ”Magic Sound”, hardware de calitate si design ergonomic.

evolio

Smartphone-ul Yuppi are un pret de numai 229 de lei, beneficiind de o reducere de 15% fata de pretul de lista. Yuppi are toate atributele pentru a fi pe placul celor care folosesc pentru prima data un telefon inteligent, dar si al copiilor. Designul atragator, in 3 culori, aplicatia de control parental, echiparea foto sunt numai cateva dintre caracteristicile telefonului care-l fac dorit de acesti utilizatori

Campania Black Weekend este valabila in magazinele Evolio din Bucuresti, Cluj si Timisoara si online, pe www.evolioshop.com, in limita stocului disponibil. Oferta completa din cadrul promotiei este disponibila la http://www.evolioshop.com/ro/black-weekend.html.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x