LG anunta G4 Stylus si G4c

g4-stylus-g-stilo-g4c

Astazi, producatorul sud coreean LG Electronics, a anuntat lansarea a doua noi modele de smartphone, care extind portofoliul de gadgeturi din seria G4.

 LG anunta G4 Stylus si G4c

G4 Stylus e un model de tip phablet (stylus inclus) si este ceva mai mare in dimensiuni comparativ cu LG G4. G4 Stylus este echipat cu un ecran IPS 720p HD de 5.7″ in diagonala, are 1GB memorie RAM, 8GB spatiu intern, ruleaza Android 5.0, vine insoti de accesoriul Rubberdium stylus, camera frontala de 5MP, baterie de 3.000 mAh si va fi disponibil in doua variante 3G sau 4G LTE, versiun echipate cu procesoare si camere diferite. De exemplu, modelul 4G LTE va beneficia de un procesor quad-core de 1.4GHz si camera principala de 13MP, in timp ce modelul 3G va avea un CPU quad-core de 1.2GHz si camera foto principala de 8MP.

g4-stylus-stilo

LG G4c este versiunea compacta a varfului de gama G4, el dispune de un ecran IPS 720p HD de 5″ in diagonala, are un procesor quad-core de 1.2GHz, 1GB memorie RAM, 8GB spatiu intern, camere foto de 5 si 8 megapixeli, sistemul Lollipop, o baterie de 2.540 mAh, 4G LTE, NFC, WiFi si mare parte din functiile sofware premium de pe G4.

Pretul acestor telefoane nu a fost deocadmata dezvaluit, insa, daca ati urmarti articolele noastre anterioare, atunci aveti o idee despre cat vor costa ele in Europa (Romania).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.