Apple anunta comercializarea accesoriului iPhone Lightning Dock

iPhone Lightning Dock

iPhone Lightning dock, Apple lanseaza intr-un final dupa foarte multe luni acccesoriul de tip dock station (statie de incarcare) dedicat telefoanelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Pe langa lansarea Macbook-ului Pro Retina de 15″ cu trackpad-ul Force Touch si cel mai accesibil iMAC de 27″ cu ecran Retina 5K, lansate la inceputul acestei saptamani, Apple a mai lansat foarte subtil si primul iPhone Lightning Dock, cu compatibilitate pentru iPhone 6 si 6 Plus.

Astfel, daca pana in prezent ati incarcat telefonul cu incarcatorul standard din cutie tinandu-l pozitionat pe orizontala, sau cu ajutorul unui dock (statie de incarcare) creat de diferite companii producatoare de accesorii pentru gama iPhone, iata ca, Apple a decis in sfarsit sa ofere acest tip de accesoriu clientilor sai.

iPhone Lightning Dock este listat pe magazinul online al producatorului american la pretul de $39, insa va fi disponibil in curand si prin magazinele partenere Apple de pe glob. 

Platforma noului accesoriu iPhone Lightning Dock permite pozitionarea pe verticala a ambelor modele de iPhone 6, chiar daca dimensiunile lor difera, dupa cum puteti observa din imaginile de presa.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x