StiriTablete

HTC H7 urmatoare tableta a producatorului?

htc h7

Se zvoneste, inca de anul trecut, dinainte de lansarea tabletei Google Nexus 9, ca HTC ar putea lansa doua tablete de 7 (nume de cod HTC H7) si 12 inci (nume de cod HTC H12), insa abia saptamana aceasta au aparut primele informatii reale despre una dintre ele.

Conform inventarului facut de o vama din India, tableta HTC H7 este cat se poate de reala, dispune de un procesor quad-core de 1.2GHz, 1GB memorie RAM, 16GB spatiu intern si este dotata nu cu unu, dar cu doua sloturi SIM. Aceleasi documente de vama sustin ca tableta costa aproximativ $150, insa aceasta ar putea fi doar valoarea declarata a tabletei HTC H7 la vama, nu pretul final. Din pacate, specificatiile acestui model, daca sunt reale, nu ne dau pe spate, ba mai mult, ne cam strica entuziasmul, deoarece pare a fi o tableta low-end (accesibila).

Tot la inceputul acestei saptamani, o alta tableta misterioasa, identificata sub numarul de model HTC 2PMW100, a aparut pe site-ul oficial de certificare Bluetooth.

Se pare ca HTC se pregateste de lansarea a cel putin o tableta anul acesta, iar debutul ei/lor ar putea avea loc in luna iunie la Computex 2015.

sursa | sursa2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!