Un roman intra in Cartea Recordurilor cu propriul hoverboard (video)

hoverboard

credit foto: Telegraph.co.uk

Romanul care a stabilit un record mondial pe propriul hoverboard

Un hoverboard este un mijloc de transport ce parea aparent imposibil de a fi construit si pus in functiune in realitate, dar se pare ca pe zi ce trece devine o realitate incontestabila. Acest hoverboard seamana cu un skateboard, doar ca nu are roti, ci leviteaza.

Si pentru a fi si mai convinsi ca hoverboard-ul este un dispozitiv functional, canadianul de origine romana Catalin Alexandru Duru a spart recordul mondial pentru zborul pe hoverboard. Astfel, acesta a reusit sa zboare pe hoverboard pe o distanta de doua stadioane de fotbal, adica aproximativ 275 de metri. Acest record a fost stabilit deasupra lacului Ouareau din Quebec.

Catalin Alexandru Duru a declarat ca a vrut sa arate ca un zbor stabil poate fi posibil pe un hoverboard si ca un om poate sta si controla dispozitivul folosindu-si picioarele. Acesta a mai spus ca proiectarea si construirea a durat aproximativ 12 luni.

Evident, mai e mult pana va veni ziua cand un hoverboard va deveni un mijloc de transport tot mai folosit de oameni, dar e bine ca in fiecare zi exista un progres pentru a crea noi mijloace de transport mai interesante fata de cele din prezent.

 

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x