BKAV BPhone este primul smartphone din lume echipat cu tehnologie Transfer Jet

BKAV BPhone

Vietnamezii de la BKAV recunoscuti pentru software-ul anti virus pe care il produc, au lansat saptamana aceasta in Vietnam (evident) un smartphone care poarta denumirea BKAV BPhone. Pana aici nimic deosebit, mai ales ca este un brand necunoscut publicului larg.

Ei bine, telefonul BKAV BPhone este primul model cu Android, care se bazeaza pe tehnologia Transfer Jet (pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceasta tehnologie – a fost lansata in 2008 de Sony), care ajuta la efectuarea transferului de date intre doua terminale pe distante mici. Cam ceva in genul NFC sau Bluetooth, dar care poate in teorie, sa transfere fisiere la viteze de pana la 560 Mbit/secunda.

bphone

BKAV BPhone arata destul de bine, pare a fi o combinatie de Nexus 5 cu iPhone 6, daca e sa ne luam dupa estetica sa si elementele de design. Din punct de vedere al specificatiilor BPhone are un ecran TFT LCD cu diagonala de 5″, rezolutie Full HD (441ppi), sticla Gorilla Glass 3, procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.5GHz, 3GB memorie RAM, 16/64/128GB spatiu intern de stocare, camera foto principala de 13MP, 5MP frontala, baterie de 3.000 mAh si ruleaza sistemul BOS (Android 5.0 customizat).

Telefonul va fi disponibil pe piata din Asia in varianta pe negru, alb, auriu si din aur de 24k la pretul de aproximativ 450 de euro.

Mai multe informatii despre tehnologia Transfer Jet gasiti pe Wikipedia.

https://www.youtube.com/watch?v=cvRzKluPD8M

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.