Galaxy S6 Edge Iron Man Editie Limitata anuntat in Asia

Galaxy S6 Edge Iron Man Editie Limitata

Samsung Electronics a anuntat astazi in Coreea de Sud noul Galaxy S6 Edge Iron Man Editie Limitata, un smartphone special realizat in parteneriat cu Marvel, pentru a oferi fanilor personajelor The Avengers (Razbunatorii) un gadget unic.

Telefonul dispune de o carcasa colorata in Rosu aprins cu accente de auriu, pentru a semana cu customul lui Tony Stark – Iron Man. In plus, Galaxy S6 Edge Iron Man Editie Limitata vine cu o interfata grafica TouchWiz UX special creata pentru a extinde experienta utilizatorului. Practic, toata interfata grafica are tematica Iron Man. De la lock screen, la wallpaper, la aplicatia Telefon, meniu si chiar si bara de notificari este total schimbata. Toata interfata este realizata in culorile rosu si auriu.

Screenshot (415)

De asemenea, Galaxy S6 Edge Iron Man Edition vine insotit de accesoriul Samsung Pad (incarcator wireless), care, la fel, este special customizat pentru a semana cu srapnelul / magnetul din pieptul lui Tony Stark si o husa transparenta care sa protejeze carcasa. Pe spate sta la loc de cinste imprimata fata lui Iron Man.

Disponibilitatea lui Galaxy S6 Edge Iron Man Edition a fost anuntata incepand de maine, 27 mai, in piete precum Coreea de Sud, urmata de China si Hong Kond din iunie. Momentan nu sunt informatii cand sau daca acest model editie limitata va ajunge si in Europa, Romania, insa asteptam o surpriza din partea celor de la QuickMobile, care obisnuiesc sa aduca in stoc telefoane care altfel nu ar fi disponibile pietei romanesti.

https://www.youtube.com/watch?v=wB6MId15cpo

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *