Un nou Asus ZenFone de buget ar putea debuta la Computex, impreuna cu tabletele ZenPad

Asus ZenFone

Asus va transmite in direct evenimentul programat pentru data de 1 iunie in cadrul Computex 2015, eveniment unde producatorul Taiwanez este asteptat sa anunte doua tablete sub gama ZenPad, dar si un nou smartphone din seria ZenFone. Sloganul acestei conferinte de presa este “ZenSation”

Conform autoritatii chineze de certificare a produselor electronice TENAA, Asus va introduce un nou telefon din seria Asus ZenFone (vezi foto sus), care va purta numarul de model Z00EDB. Noul Asus ZenFone va beneficia de un ecran cu diagonala de 5″ si rezolutie 1280 x 720 pixeli ca si ZenFone 5, dar va beneficia de un procesor ceva mai puternic, un Intel Atom quad-core de 1.2GHz cu 2GB meorie RAM si 16GB spatiu intern de stocare + slot microSD de pana la 32GB.

Noul Asus ZenFone va mai beneficia de doua camere foto de 5, respectiv 8MP sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop si interfata ZenUI peste.

Comparativ cu modelele de ZenFone anterioare, inclusiv ZenFone 2, acest model misterios are blitul amplasat in partea stanga si in linie cu camera foto, iar in partea dreapta pare sa dispuna de un senzor, sau ceva.

Screenshot (418)

Mai multe informatii despre acest misterios Asus ZenFone, vom afla din conferinta de presa care va fi transmisa in direct pe internet, pe data de 1 iunie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.