AOC I2476VWM noul monitor Full HD de 23.6″, care ofera valoare la un pret accesibil

AOC I2476VWM

AOC prezintă monitorul AOC I2476VWM, din gama Value, ce oferă un design minimalist și o imagine de înaltă calitate, la un preț convenabil.

Cu un format al imaginii de 16:9 și o rezoluție de 1920 x 1080, monitorul AOC I2476VWM dispune de unghiuri de vizualizare de până la 178°. Pasionații de gaming, cât și amatorii de entertainment se pot bucura de imagini bogate în detalii, dispunând de o claritate deosebită. Contrastul dinamic al imaginii permite afișarea unui negru intens și a unor contururi clare ale obiectelor, chiar și în scenele de acțiune. Timpul de răspuns de doar 5 ms contribuie la experiența de vizionare, eliminând efectele de ghosting și blur.

Cu o rezoluție Full HD și un timp de răspuns de 5 ms, modelul AOC I2476VWM de 23.6” (59.94 cm) este potrivit inclusiv pentru activitățile care solicită o calitate superioară a imaginii, de la jocuri, la vizionare de filme. Modelul I2476VWM include un panou de înaltă calitate IPS, ce oferă unghiuri largi de vizualizare. Mai mult, acest tip de panou asigură o consistență și o gamă largă a culorilor.

Pentru a oferi utilizatorilor mai multe opțiuni pentru conectivitate, monitorul AOC I2476VWM dispune de conectori HDMI și D-Sub. De asemenea, computerul, laptopul sau consola de jocuri pot fi conectate cu ajutorul porturilor VGA built-in și HDMI.

Tehnologia Mobile High-Definition Link (MHL) permite duplicarea conținutului de pe dispozitivele portabile direct pe ecranul HD al monitorului. Cablul MHL poate fi folosit pentru a conecta smartphone-ul, tableta sau consola de jocuri portabilă. Astfel, utilizatorii pot experimenta toate tipurile de divertisment pe monitorul HD de dimensiuni mari, bucurându-se în același timp de încărcarea dispozitivului mobil.

Rama ultra-îngustă a monitorului și profilul subțire oferă un plus de eleganță spațiului de lucru, în timp ce suportul VESA permite montarea monitorul pe perete, economisind spațiu.

AOC I2476VWM este alegerea ideala pentru oricine își dorește performanță la un preț atractiv. Monitorul este disponibil în magazine la prețul recomandat de 999 lei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.