Oppo devine sponsorul echipei FC Barcelona pentru urmatorii 3 ani

Oppo devine sponsorul echipei FC Barcelona

Oppo devine sponsorul echipei FC Barcelona pe o perioada de trei ani de zile, a anuntat clubul catalan printr-un comunicat oficial dat publicitatii.

Producatorul chinez de smartphone-uri si Blue-ray DVD playere, Oppo, a incheiat un contract de sponsorizare cu echipa de fotbal FC Barcelona, pentru urmatorii trei ani de zile. Anuntul a fost facut in acest weekend pe site-ul oficial al echipei de pe Nou Camp.

Conform comunicatului de presa, brandul Oppo va fi vizibil in urmatorii trei ani de zile in timpul evenimentelor de fotbal, la televizor (Barcelona TV, campanii TV), etc.

Seful companiei Oppo, domnul Chen, a declarat urmatoarele:

Nu am ales FC Barcelona doar pentru faptul ca este unul dintre cele mai emblematice cluburi de fotbal din lume, ci si pentrul faptul ca ei reprezinta arta fotbalului. Parteneriatul incheiat astazi cu FC Barcelona este un pas important pentru strategia globala de marketing a companiei Oppo

In timp ce domnul Ignacio Mestre, seful FC Barcelona, a declarat ca: “este inca un pas inainte. prin care aduce clubul nostru mai aproape de fanii nostri din intreaga lume.”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *