Asus a lansat ZenWatch 2 la Computex 2015

zenwatch 2

In cursul acestei dimineti Asus a lansat in Taipei la Computex 2015 o sumedenie de noutati in materie de gadgeturi printre care se numara si noul ZenWatch 2, care va fi disponibil in doua variante – ZenWatch 2 (WI501Q) cu o curea de 22mm latime si ZenWatch 2 (WI502Q) cu o curea de 18mm latime. De asemenea, odata cu ZenWatch 2, Asus pune la dispozitia clientilor sai o sumedenie de curele de ceas realizate din diferite materiale: curea cauciucata (albastra, protocalie, rosie), curea din piele (maro, gri, albastra, portocalie, kakie), curea din otel inoxidabil (argintie, gri inchis, auriu trandafirie) si curele realizate de casa Swarovski.

La exterior noul ZenWatch 2 arata aproape identic cu prima generatie, diferenta consta in coroana (butonul) de control amplasata pe partea laterala dreapta cum privim spre ecran. Dimensiunile afisajului acoperit de un strat de sticla 2.5D Gorilla Glass 3 masoara 49 x 41 mm (modelul WI501Q) si 45 x 27 mm (modelul WI502). De mentionat ca modelul mai mic in dimensiuni si latimea curelei, e in mare parte construit pentru doamne si domnisoare.

Desi Asus nu a mentionat cine este producatorul procesorului care echipeaza ceasurile ZenWatch 2, banuim ca este vorba de Qualcomm, iar modelul ar putea fi Snapdragon 200. Vom reveni cu detalii in acest sens, atunci cand ele vor fi disponibile.

https://www.youtube.com/watch?v=ztiNeCKskWM

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.