Traieste senzatii tari la filmul ‘Dezastrul din San Andreas’ proiectat in sala de cinema 4DX

san andreas

Dezastrul din San Andreas, un film care te va tine bagat in scaun si cu sufletul la gura timp de aproximativ 2 ore, daca-l urmariti in noua sala de cinema dotata cu tehnologia revolutionara 4DX.

Spre sfarsitul lunii mai, a fost inaugurata prima sala de cinema din Romania, care are la baza tehnologia 4DX, adica cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Pentru a putea intelege si trai o experienta cinematografica unica, le recomandam cinefililor, dar in mod special amatorilor de adrenalina, vizionarea filmului ‘Dezastrul din San Andreas‘ (Dwayne “The Rock” Johnson) in recent inaugurata sala 4DX din Cinema City Mega Mall, Bucuresti.

In timpul vizionarii filmului veti avea parte de mai mult de 1.400 de efecte speciale care au fost special create pentru filmul ‘Dezastrul din San Adreas,’ efecte care simuleaza prabusirea unui elicopter, rafale de ploaie în timpul unui tsunami și miscari similare unui cutremur, acestea sunt cele mai tari senzatii pe care spectatorii le vor experimenta in sala 4DX a Cinema City Mega Mall in timpul blockbusterului “Dezastrul din San Andreas.”

Prin lansarea multiplexului din Mega Mall, ce include prima sală 4DX din România, Cinema City își subliniază poziția de lider de piață ca număr de cinematografe, număr de bilete vândute și inovații în tehnologie.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Blockbusterele ce urmează a fi difuzate în sala 4DX sunt: Poltergeist și Jurassic World.

Cronica filmului San Andreas:

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături.

Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Și nu există nici un indiciu pentru dezastrul care urmează.

În scurt timp, clădirile se prăbușesc și zgârie-norii se transformă în așchii. Din primul moment în care clădirile se mișcă și se balansează, vibrații masive îi vor aduce instantaneu pe spectatori în mijlocul cutremurului devastator din film. Pe măsură ce clădirile se prăbușesc și o femeie întinde mâna disperată după o frânghie, pentru a supraviețui, ceața și mirosul de cauciuc ars vor amplifica sentimentul de disperare. Cu efecte speciale multiple, precum vibrații, ceață și mirosuri (praf de pușcă, cauciuc ars, miros de ocean), audiența va simți din plin tot ce se întâmplă pe ecran.

În plus, există efecte speciale de rafale de ploaie, care vor fi declanșate în timpului secvenței de tsunami. Însă cea mai spectaculoasă secvență este cea în care pilotul elicopterului încearcă să salveze oamenii: cu vântul  bătând din plin în față, cu scaunele care vibrează și se mișcă, audiența va avea senzația ca plutește odată cu elicopterul. Iar când pilotul încearcă să o salveze pe fosta sa soție, iar o clădire se prăbușește chiar langă ei, elicopterul se va roti în aer, iar scaunele din sală vor avea aceeași mișcare.

Chiar când credeați că tot ce e mai rău a trecut, cutremurul declanșează un tsunami. Scaunele mobile sunt perfect adaptate pentru a descrie mișcarea valului uriaș care lovește țărmul. Este greu de crezut că te afli într-o sală de cinema, pentru că stropii de apă care îți curg pe față sunt foarte reali.

Pregătește-te să fii martorul puternicului cutremur din San Andreas și ține-te bine de scaun, la propriu!!!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x