Abonamentele Digi Mobil Optim Nelimitat cu pana la 40% mai ieftine, pentru clientii noi

magazin DIGI

Odata cu inceperea sezonului estival operatorii telecom incep sa se bata in oferte promotionale. Astfel, dupa Telekom Romania, care a anuntat comunicare nelimitata pentru clientii sai cu cartele prepaid, si operatorul RCS&RDS anuntat astazi o oferta care aduce reducerea preturilor cu pana la 40% la abonamentele Digi Mobil Optim Nelimitat, oferta valabila numai pentru clientii nou veniti, persoana fizica, care nu au contractate alte servicii din portofoliul Digi.

De astazi, 3 iunie, orice client care opteaza pentru abonamentele Optim Nelimitat  se va bucura de numeroasele avantaje ale acestui serviciu pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusa), respectiv 6 euro/luna (TVA inclusa).

„Am lansat aceasta oferta pentru a incuraja cat mai multi utilizatori sa comunice nelimitat cu membrii familiei si cu prietenii, la cele mai accesibile preturi. Am creat astfel, un pachet complet format din convorbiri gratuite si nelimitate in orice retea, trafic de date nelimitat, acces la cele mai noi si utile aplicatii mobile, continut online si echipamente gratuite. Vom continua, de asemenea, sa investim semnificativ in extinderea propriei retele pentru a le oferi clientilor nostri servicii de calitate, la preturi competitive, asa cum i-am obisnuit.” declara Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Totodata, RCS & RDS introduce in portofoliul Digi Mobil un nou abonament, Complet 5, dedicat persoanelor fizice si juridice, care va oferi clientilor smartphone-uri gratuite, intr-o gama variata, de la producatori precum Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Philips si Samsung.

Complet 5 ofera clientilor pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusa), convorbiri gratuite in reteaua Digi Mobil, mesaje si trafic de date nelimitat in reteaua proprie, 300 de minute catre retelele fixe si mobile nationale si internationale, dar si o gama de echipamente gratuite, la semnarea contractelor pe 24 de luni.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *