StiriWearable

Lovely, jucaria sexuala smart one size fit all

Lovely

Piata gadgeturilor inteligente este in plina ascensiune, astfel, ca putem gasi in comert de la telefoane mobile inteligente, la bratari, ceasuri si pana la jucarii. O astfel de jucarie inteligenta de tip wearable este si Lovely, un produs menit sa produca placere sexuala si sa monitorizeze si sa imbunatateasca viata sexuala in cuplu. Cel putin asta sustine producatorul ei.

Conform inventatorului, Lovely va fi disponibila pe mai multe culori, este realizata din silicon astfel ca marimea este universala, vibreaza si poate fi atasata direct pe penis (la baza lui), pe degete, sau in functie de imaginatia fiecaruia. Bateria tine pana la 7 ore fara ca functia de vibratie sa fie activa si doar 2 ore daca ea este activa. Lovely monitorizeaza miscarile in timpul actului sexual si ofera sugestii de pozitii in tot acest timp cu ajutorul smartphone-ului. Incarcarea bateriei se efectueazaz cu ajutorul unui dock cu incarcare wireless, similar cu ceea ce vedem la telefoane sau smartwatch-uri.

lovely-app-ponturi

Inventatorul jucariei sexuale smart – Lovely, a apelat la Indigogo pentru strangerea d fonduri necesare productiei in masa a gadgetului purtabil. Proiectul Lovely a strans deja din donatii peste $16.000 in doar trei zile, si mai are la dispozitie 30 de zile, ca sa atinga pragul de $95.000, suma necesara pentru finantarea productiei.

Costul jucariei inteligente Lovely este de $169.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!