Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition are un pret ridicol pe eBay

ironman-edition

Sud coreeni vand pe eBay modelul Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition la un pret ridicol, cu toate acestea, sunt destui colectionari care se bat pentru achizitia unui asemenea model unicat.

Cel mai nou si mai bine realizat vreodata telefon Samsung Galaxy, a fost lansat in varianta Iron Man Limited edition la finalul lunii mai, in parteneriat cu Marvel. Telefonul nu este disponibil doar in Coreea de Sud deocamdata, insa se poate achizitiona si online de pe eBay, prin licitatii. Sud coreeni l-au scos la vanzare la preturi exorbitante, desi Galaxy S6 Edge Iron Man editie limitata nu costa mai mult de $1000, insa nu sunt disponibile decat 1000 de bucati.

Licitatiile pe website-ul eBay incep de la $1400, insa pretul final poate ajunge si pana la cateva zeci de mii de dolari. Pana in prezent cel mai scump a fost un model vandut cu suma totala de $35.600.

Afla toate detalii tehnice despre smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge, precum si rezultatele testelor cu acest model din review-ul nostru.

sursa

Gearbest Super Sept Sales Party $1,000,000 Coupon Rain promotion
Gearbest Top Bestsellers: Up to 50% OFF promotion

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *