Apple Music se lanseaza din toamna, ca un serviciu de muzica, radio si social media

Apple Music

Dupa una din cele mai importante achizitii ale anului 2014, era de asteptat ca Apple sa anunte ceva major in 2015 si iata ca, in cadrul Apple WWDC 2015, compania americana cotata pe bursa ca cel mai valoros brand din lume pe segmentul IT, depasind branduri ca Microsoft si Google, a anuntat lansarea serviciului Apple Music, alaturi de iOS 9 si OS X 10.11 El Capitan.

Apple Music isi propune unificarea multiplelor platforme dedicate industriei muzicale intr-una singura, adica, un sigur loc unde fanii pot interactiona cu artistii, unde poti cumpara muzica, unde poti asculta radio 24 din 24, sapte zile pe saptamana, iti poti salva playlist-uri in functie de preferinte, recomandari si toate noutatile in materie de stiri din muzica. Practic, prin Apple Music, compania vrea sa le dea o lovitura puternica revistelor de profil, retelelor de socializare dedicate artistilor si nu numai precum MySpace, serviciilor de muzica si streaming online, radiourilor prin lansarea postului radio Beats 1, s.a.m.d.

Apple Music va fi un serviciu oferit gratuit in primele trei luni de zile, disponibil incepand cu data de 30 iunie, dupa care se va percepe o taxa de $10/luna sau $15/luna (6 membri ai familiei). Apple Music va fi disponibil pentru inceput pe Mac, iOS, Apple TV, iar din toamna va sosi pe PC si Android.

Serviciul Apple Music este o combinatie de magazin virtual de unde poti cumpara muzica (iTunes), radio non-stop si social media.

https://www.youtube.com/watch?v=9-7uXcvOzms

https://www.youtube.com/watch?v=Y1zs0uHHoSw

https://www.youtube.com/watch?v=BNUC6UQ_Qvg

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x