Samsung a prezentat la Hong Kong oglinda inteligenta si un afisaj OLED transparent, ambele cu tehnologie RealSense

realsense

Oglinda inteligenta Samsung

Tehnologia RealSense 3D Intel are aplicabilitate in viitoarele inovatii Samsung.

In cadrul unui eveniment desfasurat astazi, 10 iunie, la Hong Kong, Samsung Electronics a prezentat noi inovatii in materie de tehnologie OLED, prin prezentarea unei oglinde inteligente si a unui afija OLED transparent, tehnologie pe care o vedeam pana de curand doar in filmele stiintifico-fantastice.

Fiind o tehnologie nou in momentul de fata, nu are prea mare utilitate in viata de zi cu zi, insa in viitorul apropiat Samsung in parteneriat cu Intel si a sa tehnologie RealSense 3D, ar putea revolutiona industria IT, inclusiv cea fashion. Oglinda inteligenta va putea fi utilizata ca un fel de cabina de proba virtuala de catre doamne, domnisoare, deoarece, cu ajutorul acestei tehnologii RealSense, se vor putea “proba” haine, incaltamine sau accesorii fashion, inainte de a le cumpara si purta la propriu.

Afisaj OLED Samsung transparent

Afisaj OLED Samsung transparent

Panoul OLED transparent dezvoltat de Samsung va avea aplicabilitate in industria de publicitate, acest tip de afisaj va putea fi utilizat pentru a afisa reclame de tot felul, deoarece se va baza pe aceeasi tehnologie RealSense si ale sale functii de voce si gesturi.

Samsung spune ca oglinda OLED produsa de ei produce imagini mai clare, cu un contrast mai inalt si au un timp mai scurt de raspuns in comparatie cu oglinza LCD-urilor deja disponibile pe piata, insa, din pacate, acest tip de tehnologie nu va fi disponibila publicului larg prea curand.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x