Galaxy Note 5 cu ecran de 5.9″, rezolutie 2K, port USB Type-C si Android M?

Galaxy Note 5

Galaxy Note 5 va fi un colos cu ecran 2K, procesor octa-core pe 64-bit, noul standard USB Type-C si sistemul Google Android M.

Ca in fiecare toamna in ultimii 4 ani, Samsung Electronics se pregateste si anul acesta de lansarea a cel putin un dispozitiv sub de-acum celebra gama Galaxy Note.

O serie de zvonuri care au cat de cat credibilitate (deobicei, nu publicam zvonuri doar de dragul de a face SEO cum fac alte publicatii), sugereaza ca, Samsung Electronics va lansa  la IFA 2015, in Berlin, phabletul Galaxy Note 5, care va dispune de un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5.9″ (deci va fi ceva mai mare in comparatie cu Galaxy Note 4) si rezolutie Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli). Galaxy Note 5 ar putea sosi cu noul standard USB Type-C in locul clasicului port micro USB, care va permite o incarcare mult mai rapida, dar va aduce si suport redare format video 4K.

Samsung ar putea dota Galaxy Note 5 cu procesorul octa-core pe 64-bit Exynos 7422, o baterie de 4.100 mAh si va rula noua versiune Android M a sistemului dezvoltat de Google.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.