Samsung anunta Galaxy Tab E, o tableta accesibila cu aplicatii Microsoft

Galaxy Tab E

Samsung anunta Galaxy Tab E, o tableta mai accesibila ce ruleaza Android 4.4 si vine preinstalata cu aplicatiile Microsoft pentru Android.

Se zvonea de ceva timp ca Samsung Electronics va anunta o noua tableta sub denumirea Galaxy Tab E, dar iata ca, intr-un final producatorul sud coreean s-a hotara sa o dezvaluie publicului.

Samsung a lansat astazi pe piata din Asia Galaxy Tab E cu ecran de 9.6″ in diagonala. Tableta este echipata cu un procesor quad-core de 1.3GHz, are 1.5GB memorie RAM, ruleaza Kitkat, dispune de 8GB spatiu intern + slot microSD (card pana la 128GB), are doua camere foto de 2 si 5MP, Bluetooth 4.0, GPS, o baterie de 5.000 mAh si vine preinstalata cu pachetul de aplicatii Microsoft pentru sistemul Android.

Samsung Galaxy Tab E va costa echivalentul a 200 de Euro pe continentul asiatic si va fi disponibila la ei in retail abia de la sfarsitul acestei luni. Ramane sa vedem daca aceasta tableta va ajunge in Europa.

La inceputul lunii trecute Samsung a mai lansat o tableta sub seria Galaxy Tab A si, se zvoneste ca, va mai lansa si o tableta Galaxy Tab S2 anul acesta.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *