PowerShot G3 X este cel mai performant super zoom

powershot g3 x

Canon Romania a anuntat astazi lansarea celui mai performant super zoom de pe piata – PowerShot G3 X.

Canon a introdus astazi un nou membru din seria PowerShot G-Series. Fiind prima cameră foto compactă Canon cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior, de tip 1.0, noul PowerShot G3 X realizează imagini de o calitate impresionantă, pentru pasionații de fotografie și video, și vă ajută să atingeți noi niveluri de creativitate cu o cameră foto compactă. Combinând sistemele optice de top de la Canon, un interval de zoom versatil, de 25x, și control manual de nivel DSLR, modelul PowerShot G3 X vă oferă libertatea de a vă apropia și mai mult de subiect pe măsură ce călatoriți, explorați și fotografiați, totul din mișcare. Ideală pentru fotografii uimitoare din natură sau pentru a surprinde toate detaliile unui meci sportiv, camera foto PowerShot G3 X este alegerea fotografilor experți, care doresc rezultate impecabile.

Cu aceasta camera veti putea surprinde cu ușurință detalii și culori vibrante, multumita senzorului CMOS de tip 1.0, iluminat posterior, de 20,2 MP; iar, când acesta se asociază cu obiectivul f/2.8-5.6 cu diafragmă cu 9 lame, vă ajută să creați imagini cu un blur de fundal minunat. Fie că vă aflați la un eveniment sportiv sau urmăriți animale sălbatice, zoom-ul optic 25x vă aduce și mai aproape de subiecți, fără a pierde din claritatea necesară unor fotografii cu adevărat frumoase.

Beneficiile-cheie ale modelului PowerShot G3 X:

  • Senzor performant, combinat cu un obiectiv superzoom 25x
  • Creați, conectați-vă și partajați cu ușurință
  • Funcții avansate pentru film, potrivite cineaștilor în devenire
  • Comenzile experte vă ajută să vă exprimați creativitatea
  • Fotografiați ca un expert, în orice mediu

Ideale pentru fotografierea în situații dificile și din unghiuri neobișnuite pentru a obține perspective unice, funcția de fotografiere de la distanță prin Wi-Fi și noua aplicație Camera Connect vă permit să controlați funcțiile-cheie ale camerei foto direct de pe dispozitivul mobil, inclusiv accesul la controlul complet manual. Când doriți să partajați rezultatele, funcția Dynamic NFC simplifică transferul de imagini către o Stație Canon Connect sau către dispozitivul mobil, iar funcționalitatea Image Sync vă permite să vă salvați toate fotografiile în cloud, inclusiv direct în serviciul de cloud de la Canon, irista, pentru o siguranță deplină. 

Canon PowerShot G3 X va avea un pret recomandat de $999. In Romania, pretul acestui model probabil ca va sari de 1000 de Euro, insa, momentan nu avem informatii despre data cand va ajunge pe piata romaneasca.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *