X-Bee Drone 4.1 Camera, cea mai noua drona lansata de cei de la Overmax

X-Bee Drone 4.1 Camera

Producatorul de electronice Overmax a anuntat lansarea dronei X-Bee Drone 4.1 Camera, care, pe langa faptul ca va permite tot felul de cascadorii incredible in aer (rasuciri de pana la 360 de grade), va ofera si posibilitata de a le fotografia sau inregistra video.

x-bee_drone41_front(yellow)

X-Bee Drone 4.1 Camera masoara  61 x 61 x 10 cm si este construita din material plastic si polistiren (vezi foto), astfel, carcasa este robusta si poate oferi protectie elicelor la diferite socuri mecanice. Drona este extrem de usoara si agila in aer si poate fi controlata foarte usor cu ajutorul unui controller, care ii permite utilizatorului sa o controleze de la o distanta maxima de 200 de metri.

x-beedrone41_controller

La fel ca si tableta Qualcore 9010, si drona X-Bee Drone 4.1 Camera va fi disponibila in Romania dupa data de 15 iulie prin partenerii din retailul online. Pretul recomandat de producator este de aproximativ 600 lei.

Pentru mai multe informatii accesati comunicatul de presa de mai jos.

[showhide]

 1. Camera X-Bee Drone 4.1

Bucurati-va de aventura unui pilot de elicopter si profitati de distractie in timp ce efectuati cascadorii incredibile pe cer! Camera X-Bee Drone 4.1 va permite sa va bucurati de nebunia cerului si multumita camerei incluse puteti vedea lumea din perspectiva unui ochi de pasare!

 • Carcasa robusta, din plastic si polistiren  face ca drona sa fie extrem de usoara si agila in aer, in timp ce protejeaza elicele de daune.
 • Cu camera inclusa de 2MP veti avea posibilitatea de a vedea lumea de sus.
 1. Galerie
 2. Caracteristici:

REALIZATI FOTOGRAFII DE SUS

Multumita camerei de 2MP veti putea realiza atat fotografii aeriene cat si clipuri video. Cititorul de card microSD incorporat face ca utilizarea dispozitivului sa fie mai usoara, materialul inregistrat putand fi stocat direct pe cardul de memorie. Telecomanda cu o raza de pana la 200 de metri va permite sa inregistrati clipuri video chiar si de la o distanta atat de mare.

 1. Caracteristici 2

CASCADORII AERIENE

Designul robust al dronei, combinatia de plastic si polistiren, precum si aranjamentul de patru elice la o suprafata mai mare de 60 cm in diametru asigura zboruri stabile si precise. Cele 6 axe giroscop va permit sa efectuati numeroase cascadorii aeriene incredibile. Rostogoliri, “scufundari” sau wingovers – toate aceste acrobatii uimitoare pot fi efectuate in timp ce va distrati cu X-Bee drone 4.1!

 1. Tehnologie
 • CAMERA

Camera de 2MP va permite sa creati o colectie de fotografii din timpul zborurilor. Multumita cititorului de card incorporat, fisierele pot fi salvate direct pe cardul microSD.

 • CONSTRUCTIE

Constructia bazata pe carcasa de plastic si polistiren, precum si elicele, asigura o protectie completa a dronei in timpul zborului si la aterizare.

 • CASCADORII LA 360 DE GRADE
 • Cele 6 axe giroscop va permit sa efectuati numeroase cascadorii aeriene, complexe si uimitoare, controland drona de la o distanta de pana la 200 de metri.
 • MAI MULTA DISTRACTIE

Camera X-Bee Drone 4.1 poate fi achizitionata cu un set de doua baterii suplimentare, avand posibiliatea de a extinde timpul de zbor pentru mai mult de 20 de minute. Setul contine, de asemenea, elice de schimb, astfel incat distractia sa nu poata fi oprita de un eveniment neasteptat.

 1. SPECIFICATII:

 

Giroscop:6-axe
Durata zborului:Pana la 7 minute / o singura baterie
Telecomanda:DA
Cascadorii la 360 de grade:DA
Numar de elice:4
Baterie:900 mAh
Raza de operare:Pana la 200m
Camera: DA, 2 MP
Cititor card de memorie:DA, microSD
Inregistrare Audio / Video:Fisierele sunt salvate direct pe cardul de memorie
Timpul de incarcare:60 min (o singura baterie)
Alimentare telecomanda: 6 x AA 1.5V
Lumini:LED
Dimensiuni:61 x 61 x 10 cm
Constructie:Plastic, polistiren
Culoare:Negru-galben
Cutia produsului (X-Bee Drone 4.1 Camera) contine:O drona, o camera, o telecomanda, 4 elice, un incarcator de baterie, o surubelnita
Pachetul optional contine:O drona, o camera, o telecomanda, 2 baterii, 2 seturi de elice, un incarcator de baterie, o surubelnita.

[/showhide]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *