MonitoarePC DesktopStiri

Acer XR341CKA din toamna in Romania. Afla pretul lui!

Acer XR341CKA

Acer XR341CKA, monitorul curbat cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-Sync, din toamna in Romania.

Spre sfarsitul lunii aprilie, 2015, Acer anunta primul monitor curbat din lume care are suport pentru tehnologia NVIDIA G-Sync. Evident dedicat segmentului de gaming, monitorul Acer XR341CKA are o diagonala a ecranului IPS de 34″, dispune de un format UltraWide 21:9, rezolutie QHD ( 3.440 x 1440 pixeli) si unghi de vizualizare de 178 de grade. Tehnologia NVIDIA G-Sync previne timpul de raspuns mare, fluctuatiile majore ale ratei de refresh, precum si fenomenul de „tearing” (rupere).

„Acer este dedicat gaming-ului pe PC, lucru demonstrat și de lansarea noului monitor Predator XR34 cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC”, a declarat Jeff Fisher, senior vice-president al diviziei GeForce din cadrul NVIDIA. „Cea mai populară alegere între gamerii de PC sunt plăcile grafice GeForce GTX care, în combinație cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, oferă cea mai bună experiență pentru jocurile video pe PC”, a mai adăugat Fisher.

Acer Predator XR3_02

De asemenea, Acer XR341CKA vine cu tehnologie DTS incorporata in cele doua boxe de 7W, cu care este dotat acest monitor.

Noul Acer XR341CKA va fi disponibil in Romania din luna septembrie la preturi pornind de la 5.499 lei. Puteti consulta oferta eMAG actuala de monitoare cu tehnologie G-Sync.

Acer Predator XR3_04

Pentru mai multe informatii tehnice despre acest monitor vizitati pagina Acer Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!