Allview X2 Soul Xtreme poate cripta datele personale din telefon

X2 Soul Xtreme

Allview X2 Soul Xtreme poate cripta datele personale din telefon, ele putand fii accesate apoi, doar cu ajutorul amprentei digitale salvate in telefon sau cu un cod pin secret setat de posesor.

Dupa lansarea smartphone-ului X2 Soul Pro (poate cel mai elegant si mai performant smartphone Allview de pana acuma) la Mobile World Congress in luna martie, producatorul brasovean a anuntat de curand un alt model la fel de interesant, X2 Soul Xtreme, dar mult mai mare in dimensiuni (6″ Quad HD 2560 x 1440px), cu procesor pe 64-bit octa-core, senzor de amprente si o camera foto principala cu senzor de 24MP.

De asemenea, Allview X2 Soul Xtreme vine cu o functie denumita Encrypt (criptare), cu ajutorul careia putem tine privat albume foto, documente, mesaje, s.a.m.d. Toate acestea pot fi ulterior accesate numai utilizand amprenta inregistrata a utilizatorului sau un cod secret prestabilit.

Tot pentru protectia datelor din telefon, utilizatorii au la dispozitie si un sistem de deblocare pe baza amprentei. Senzorul capacitiv permite pornirea si deblocarea smartphone-ului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.