Camere FotoStiri

F64 prezinta Lumix DMC-G7, cel mai bun aparat Panasonic capabil sa filmeze 4K

Panasonic Lumix G7_3

In perioada 25 – 27 iunie, la F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, se desfasoară Zilele Panasonic Lumix. Acest eveniment le va pune la dispozitie pasionatilor de fotografie si videografie cele mai noi echipamente, de la Lumix DMC-G7, cel mai nou model al companiei capabil sa inregistreze videoclipuri la rezolutie 4K, la DMC-GH4.

Panasonic Lumix DMC-G7 este un model gandit pentru performanta maxima intr-un corp care asigura o mobilitate si o portabilitate foarte bune. Are un senzor de 16 megapixeli capabil sa inregistreze video la rezolutie 4K si dispune de cateva moduri care il ajuta pe fotograf sa nu rateze niciun moment important. Functia 4K Photo ii permite utilizatorului sa extraga cadre individuale din videoclipuri filmate la rezolutie 4K, obtinand fotografii de aproximativ 8 megapixeli potrivite printarii sau vizionarii lor pe diverse dispozitive electronice.

Lumix DMC-G7 are un ecran mobil de 3 inci cu o rezoluție de 1,04 milioane de puncte și un sistem de focalizare automată care atinge o viteză de 0,07 secunde. Mai mult, prin modul Star Light AF aparatul poate focaliza excelent și în condiții de luminozitate scăzută prin calcularea exactă a valorii contrastului într-o zonă AF mai mică.

Panasonic Lumix DMC G7

Alături de Lumix DMC-G7, în cadrul Zilelelor Panasonic, iubitorii fotografiei vor putea testa și modelele DMC-GH4, DMC-FZ100 și DMC-LX100, toate trei fiind capabile să înregistreze video 4K. Modelul LX100 este, totodată, cea mai compactă cameră Panasonic capabilă să ofere videoclipuri de înaltă rezoluție, un obiectiv cu o diafragmă f/1.7-2.8, excelent pentru situații cu prea puțină lumină, și un senzor micro four thirds. Va mai fi disponibil și modelul DMC-GF7, un aparat foto cu lentile interschimbabile optimizat pentru autoportrete printr-un ecran care se poate ridica la 180 de grade.

Toata gama de camere Panasonic Lumix este disponibila online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!