Ascend P7 primeste actualizare Android 5.1 curand de la Huawei. Teste finale efectuate in Europa.

Actualizare Android 5.1pentru Ascend P7

Ascend P7 primeste actualizare Android 5.1 Lollipop in Europa foarte curand. Huawei testeaza in prezent o versiune beta.

A trecut un an de zile de cand Huawei a introdus pe piata smartphone-ul Ascend P7, varf de gama care s-a batut de la egal la egal cu producatori de top precum Samsung, Apple, HTC, LG sau Sony si ale lor varfuri de gama, insa anul acesta telefonul a fost “inlocuit” cu noul Huawei P8.

ascend-p7-actualizare-lollipop

Revenind la Ascend P7, avem vesti bune pentru cei care detin un astfel de telefon. Huawei a inceput testarea unei versiuni beta a ROM-ului care va aduce Android 5.1 pe P7. Pe langa faptul ca Ascend P7 primeste actualizare Android 5.1, telefonul va beneficia de cea mai noua versiune UI a producatorului chinez, Emotion UI v3.1, dar si de acele efecte vizuale si sistem de notificari oferit de proiectul Material Design, care insoteste versiunea Lollipop.

Acest beta firmware este testat in prezent de Huawei in colaborare cu o serie de posesori de Ascend P7 din Spania, Franta, Italia si ar putea fi distribuit pe tot continentul european in urmatoarele 30 de zile, daca totul decurge normal si nu apar probleme.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x