Capacul spate al telefonului OnePlus 2 surprins intr-o fotografie

OnePlus 2

OnePlus, una din cele mai promitatoare companii de profil din ultimul an, se pregateste de lansarea unui nou smartphone ‘flagship killer.’ Conform anuntului oficial, telefonul va fi lansat pe data de 27 iulie, intr-un eveniment special care va fi transmis  live pe Internet prin intermediul realitatii virtuale.

Astazi, a aparut in presa de specialitate o imagine in care apare capacul spate al presupului OnePlus 2. Inclinam sa credem ca aceasta poza nu este trucata, doarece apare logo-ul [1+] pe capac, iar orificiul (portiunea decupata unde se afla camera) este ceva mai mare si mai jos pozitionat in comparatie cu cel al modelului OnePlus One lansat anul trecut, a carui camera este pozitionata mai catre marginea superioara a telefonului. Acest capac are o textura similara cu cea a lemnului, desi ar putea fi plastic care imita lemnul.

OnePlus 2 este asteptat sa se lanseze la finele lunii viitoare cu un ecran 2K tot de 5.5″, un procesor Snapdragon 810 v2.1 (care nu se incalzeste), probabil 4GB memorie RAM, conector reversibil USB Type-C, o camera mai puternica si o baterie de peste 3.000 mAh.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x