Quickmobile introduce o noua categorie de produse “Factory Reseal” (reconditionate)

quickmobile

Incepand de saptamana aceasta QuickMobile lanseaza o noua categorie de produse pe magazinul sau online “Factory Reseal.”

Practic, este vorba de gadgeturi resigilate, “dispozitive testate în showroom-urile retailerilor sau returnate în 14-30 zile de la achiziția online (durata de retur depinde în funcție de țară) și recondiționate direct de către producător sau fabrici autorizate de către aceștia. Prețurile acestor produse ajung să fie cu până la 30% mai mici decât cele ale modelelor noi.”

 „Cererea mare de produse Apple, atât la nivel național cât și internațional, completată de lipsa stocurilor și prețurile mult mai bune, a pornit un nou trend pentru vânzarea de telefoane Apple recondiționate de către producător. Așadar, am decis să începem și noi să aducem în premieră pe piața din România astfel de produse, pe care le vom evidenția diferit la vânzare, pentru a nu crea confuzie în rândul clienților“, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Astfel, începând cu această lună, pe site-ul QuickMobile vor fi disponibile telefoane Apple iPhone 4, 4s, 5 și 5s recondiționate, la prețuri începând de la 799,9 lei, precum și telefoane Samsung Galaxy S3, S4 și S5, Samsung Galaxy Note 2, Note 3 și Note 4, la prețuri începând tot de la799,9 lei.

În cazul telefoanelor Sony, pe site vor fi disponibile modelele Z, Z1, Z1 Compact și Z2, de la prețul de 899,9 lei, în timp ce, dintre modele HTC, vor fi disponibile telefoane HTC One, One Mini, One M8, cu prețuri începând de la 999,9 lei.

Produsele care vor intra în noua categorie sunt resigilate direct de producător, având incluse toate accesoriile și sunt ambalate în cutia producătorului. În cazul Apple, la nivel internațional există doar 5 astfel fabrici, iar numărul produselor recondiționate este foarte limitat.

Diferențele de preț între produsele noi și cele din categoria Factory Reseal variază între 20% și 30%, însă toate telefoanele sunt în stare perfectă de funcționare și beneficiază de garanție timp de 24 de luni.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x